Sfeerbeeld
zoek op trefwoord
zoek op categorie
stel een vraag

Staalsupport

Welkom op Staalsupport.nl: het digitale staalinformatiesysteem van Bouwen met Staal. Staalsupport biedt hulp bij het ontwerpen en uitvoeren van stalen draagconstructies in de bouw.

Staalsupport biedt antwoord op veel gestelde, actuele vragen uit de Nederlandse ontwerp-, bouw- en toetsingspraktijk over onder meer:

  • dimensioneren;
  • verbindingen;
  • brand;
  • materiaal;
  • duurzaamheid en
  • uitvoering

Snel een antwoord
Zoeken in het systeem kan op trefwoord(en) óf op categorie. Klik op 'Start zoeken' en de relevante vragen en antwoorden verschijnen op uw scherm. Onder het antwoord vindt u eventuele verwijzingen naar de actuele normen, artikelen in het vakblad Bouwen met Staal en overige literatuur.Tóch nog een vraag
Staalsupport is sinds juni 2009 on line. Staalsupport bevat ruim 300 vragen. Mocht uw vraag er nog niet tussen zitten, klik dan op stel uw vraag. Na verzending van het ingevulde formulier, krijgt u binnen 3 werkdagen antwoord van de Helpdesk van Bouwen met Staal.

Niet zomaar een antwoord
De antwoorden op de vragen komen van ervaren (constructief) adviseurs. De huidige lichting vragen en antwoorden is grotendeels eerder gepubliceerd in de rubriek Vraag & Antwoord van het vakblad Bouwen met Staal. Deze rubriek staat onder verantwoording van een Bouwen met Staal-commissie van professionals uit de bouwpraktijk.

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Colofon      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2022      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey